2012. február 3., péntek

Újabb cikk :)

ÉS igen ezek a napok is elérkeztek!
A csapatok sorra rántják le a leplet az autóikról. Ma a Ferrari és a a Force India döntött úgy, hogy bemutatja a 2012-es versenygépet. Be kell vallanom, hogy nekem nagyon nem tetszik a az olasz csődörök tűzpiros autója. Túlságosan is kockának tartom az egészet. De nem a kinézet a lényeg, hanem, hogy jól menjen az autó. Fernandó Alonso szerint csodálatos érzés ezt a járművet vezetni. A mérnökök igazán kitehettek magukért, de ezt a formatervezőkről nem tudom elmondani. Csak reménykedni tudok abba, hogy a Red Bullnál Newy nem fogja ennyire elvetni a sulykot, mert a végén még Vettelnek az Ugly Betty nevet kell választania. Találó is lenne.
Szóval mindenki készüljön a február ötödikére és hatodikára, mivel ez a két nap, az ami igazán meghatározhatja az idei évet. Már csak két olyan csapat van, ami nem mutatta meg legújabb gyermekét, és beleszólása is lehet a világbajnokságba. Ez pedig a Red Bull és a Lotus Renault.
Mind két autóra nagyon kíváncsi leszek. Azt mondják, hogy a Red Bull inkább fog hasonlítani, az idei McLarenre. Remélem is, hogy így lesz, mivel az ezüstnyilak autója nagyon is ígéretesnek tűnik.
 A Lotus-ról már nincsenek ilyen bizakodó nézeteim, mivel szegényeknek idén már meggyűlt a bajuk a FIA-val. Nem hiába ezen az aszfalton is vannak szabályok.
Összességében, a jövőhét igen mozgalmasnak ígérkezik, mert az autó bemutatások után közvetlenül pár nappal az első tesztek is megkezdődnek. Remélem minden pilóta a vártnak megfelelően fog teljesíteni, és kihasználják az autóik képességeit, ezzel egy nagyon mozgalmas idényt szerezve nekünk.
Forma 1 rajongó társaim, már nincs sok hátra. Kitartás! Március 18.-án rajtol a 2012- es szezon. Addig is eseményekben és autókban gazdag napokat kívánok magunknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése